Raziščite Cerkljansko

Cerkljanska ponuja veliko zgodb, ki čakajo, da jih odkrijete. Naj vam zastane dih ob lepotah narave in dobrotah naše kuhinje.

Kulinarika

Kulinarična zgodba restavracije Hotela Cerkno v središču Cerknega in Alpske perle na vrhu Smučarskega centra Cerkno temelji na povezovanju lokalnih jedi  s pridihom modernega časa.

Kulinarična tradicija Cerkljanske je kljub enostavnim jedem bogata in raznolika. Skrbno se trudimo, da jedi pripravimo točno takšne, kot so se rojevale izpod rok naših babic.

Sprostitev

Trenutki, ki si jih vzamete zase, so najbrž redki in prav zato vedno skrbno izbrani. Privoščite si torej najboljše! Obiščite savne v Alpski perli na vrhu Smučarskega centra Cerkno ali se razvajajte v Termah Cerkno.

Nasmeh na ustih ne bo izostal.

Zgodbe cerkljanske

Edinstveni razgledi, ki jih boste deležni nad zelenimi dolinami in širnimi gozdovi, vas ne bodo pustili ravnodušnih. Prebudite v sebi raziskovalno žilico in občutite pristnost Cerkljanske!

Laufarija, arheološko najdišče Divje Babe, partizanska bolnica Franja, Miklavžev turn, prostrani gozdovi in razgibane struge rek vam bodo v trenutku vzeli dah in vas napojili z neskončno milino.

Paketi/dogodki

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Name:

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...