Terme Cerkno

 Terme Cerkno so odprte

za vse obiskovalce.

---

DELOVNI ČAS

 Med tednom ZAPRTO.

BAZEN IN SOLNA SOBA ODPRTA vse sobote in nedelje DO 21. 4. 2023 med 14:00-20:00

SAVNE TRENUTNO ZAPRTE. 

 ---

Več info: 05 37 43 400 (Hotel Cerkno).

---

Smo edine slovenske terme v zavetju pravljičnih Julijskih Alp.

Tu so naši predniki že pred stoletji odkrili neverjetno močne zdravilne energije in z njimi lajšali svoje bolezni. Danes nam njihovo intuicijo potrjujejo strokovne meritve in izvir termalne vode s kemijsko bogato sestavo in blagodejnimi učinki na telo.

Sprostite se v notranjem termalnem bazenu (30°C) in si privoščite trenutke zase. Masažna ležišča, gejzirji, whirlpool in otroški bazen za najmlajše.Najboljši oddih za vso družino.
Zaupajo nam tudi profesionalni plavalni klubi in druge organizacije, ki skrbijo za telesno aktivnost. 

Savne in solna soba

Privoščite si preporod v svetu savn v Hotelu Cerkno ali pa izkoristite idilične savne v Alpski Perli z najlepšimi razgledi. Sprostite telo in duha.


Finska, turška in infrardeča savna so najbolj učinkovite pri razstrupljanju telesa, urejanju presnove, čiščenju kože, pri krepitvi imunskega sistema, dobro pa vplivajo tudi na spanec in splošno počutje. 


Posebnost Hotela Cerkno pa je solna soba z zdravilnim učinkom večdnevnega bivanja na morju. Terapevtska solna soba je obdana je z morsko soljo, zrak v njej pa obogaten s solnim aerosolom, ki ima dokazano dobrodejen učinek na dihala in kožo.

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Name:

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...